It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Thursday, December 22, 2011

Blerggghhhh -.-

SHORT POST.

Enough is enough. Aku tak kuat laa nak face semua ini. Good lah dah buat macam ni. Happyyyyyy sangat yeee -.-

Betul la orang cakap and I think its trueeee. Ada betulnya if kita cari orang yang betul betul sayang kita daripada kita sayang orang tu lebih lebih. Nanti kita menyesal tahuuuuu -.-

Makcik makcik cakappppp

" Kahwinilah lelaki yang berhenti sms kamu semata mata hendak menolong ibunya. Dia seorang anak yang soleh dan taat. "

"Kahwinilah lelaki yang masih sms / call or ingatkan kamu walaupun dia sedang berhibur. Kamu lebih penting dari segalanya."

Thats trueee aite ?

Thanks guys for reading this.

No comments: