It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, October 25, 2011

PART 2 ; Holidayyyy :D

Assalammualaikum guys !

Jyeahh , hari tu janji nak post gambar kan . Ada ni ada nii. 
Hari tuu , habis je exam , on that night jugak aku and ehem pegi Sunway Lagoon for 3hari 2malam. Honeymoon ? Acane tu ? :D Kami pergi bukan berdua okay. Take note that.


Actually ni ada banyak gambarrrrrr. Rasaya dalam 8 gambar tapi kami terpaksa amek satu je wuwuuuu. Takpe , next time :(

Sepanjang kami kat sana , memang nii kewajipan makan kat situ.
Memang sedap sangat ah makan situ kat sampai tiap tiap kali makan mesti order extra 3 nasi . Well , dia makan banyak. Senang hati weewee.
#if korang pegi , this is a must okay ! Makan situ .




Thanks yatie sebab belanja makan before kami balik and hantar naik bas :D


Thanks guys for reading this !

No comments: