It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Friday, October 28, 2011

Contest : Blog Menawan Kalbu by Askar Pink & Amalina.

Assalammualaikum guys !

Eh eh , before tu nak say sorry to Amalina sebab bagitau nak join tapi entrynyerrr tak terbuat pulek. Sorry sorry sebab ada hal hal yang tidak dapat dielakkan actually. So , this time curik curik masa and I buatttt :D

Click the banner yaw !

Title contest pun dah nampak comel macam tuan tuan dia kan muehehe. Blog Menawan Kalbu. Saja nak join even tahu akan kalah dah but why not if tryyy kan ? Ada rezeki tuu ada lahh hewhew. So , korang korang , if nak join , follow the rules duluu tau then , you're able to join ! 

  • LIKE PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND.       
  • Warganegara Malaysia.
  • Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  • Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  • Tag sekurang-kurang 2 orang, tapi lagi ramai lagi bagus. Pastikan mereka tahu mereka di-tag :)
  • Lepas dah buat semua tu, publish entry berkenaan dan letakkan link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.

p/s : Suryy , I just copy paste sebab if I tulis balik , kang ade facts yang silap , naiyaaa hewhew. Senang kan ? So jom la.


The prizes ? Korangg kena laaa tengok sendiri blog tuantuan itu yew :)


Cara pemilihan diorang , diorang akan nilai berdasarkan ;

Blog yang simple and tak lambat nak loading . #Me ? Entah.
Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
Blog yang kreatf design.

So , i nak tag TYRAA , KAK FARIZA :)

Easy like 1 2 3 kan haha  .

Thanks guys for reading this entry.

4 comments:

Tyraa Lee said...

Kak min ! ta faham la , na buad mcm mna nie? xD

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello tuan blog! Thanks join this contest. Lina dah check penyertaan anda. Good luck and hug from me <3

#Nanti, post link contest kat koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html. Sebab, awak salah hntr td.

Yasmin said...

Laaa yeke ? *maluuu.
Ok dear ! :)

fariza fauzi said...

thanks mynn invite akak ! :) <3333333