It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Thursday, September 8, 2011

the story begins ..

Assalammualaikum guys ! 

Now dah masuk Thursday , 12.21am . Wuwuuu . Dashyat kau min , dah laa petang tak tidur haa . Tahann kejap tahuu ? :)

Ok , actually aku dicabar membuka satu cerita hoho. Macam pelik je ayat ? HAHA , Nvm . Aku dicabar untuk menceritakan detik detik ewahh time aku nak kapel dengan dia la ? Haiiiii , okaylaaaa. Please kasii upah lepass cek cetaa nah ? 

Okay , We start meet time aku rajin pergi training band . Actually time tuuu aku dah habis sekolah since SPM dah habis kan . So , sesaje semak alam kat situuu , pegi ajar budak budak apa yang patut . So , sebagai senior kenalah datang kan ? So , takpeeee. Bila lagii nak menabur bakti teheee :D*tepuk tangan sikit*

Done ! Then satu harii iniii , lepas ajar ajar sumaa , kena masuk bariss laaa . Thenn , aku ternampak ada sorangg budak iras iras shahir . Mau aku tak melompat kan? HAHA . So , terus pergi bisik kat telinga Azwa , one of the senior lahh and dia pun perasann hehe. Ingatkan aku sorang je haaa yang perasan. Andaian aku tepat sekaliiii. *tepuklagiiiii*

Lepas kawad bagaii , diorang nak pilih drum major baruu lahh sebagai pelapis kann , so aku sesaje bagitahuu Zawiyah suruh pilih budak tuuu , testt jeee hehe. Then , diorang pilihh. Tengok cara dia conduct tongkat macam okayy je haaa . Kira lulus laa kan hehe . Then rehattt . Time rehat tuuu , wiyah tanyaaa budakk tuu , ade fb tak ? Uik uik , aku dengar nii haha. Then dia cakap ade haaa. Balik kangg add lahh haha . Lebih kurang centu laa budak tu cakap tehee :D Balik tu ape lagiii , aku terus on fb , search and got it ! Melompat haha .

Thenn start dari situuu , aku kenal lahh dengan budak niii . For me lah kan , dia memang baik lahh ,   sweet jeee . Actually perempuan pantang jumpa lelaki yangg sweet sweet ni kekekeee . So , start situu da mulaa  tergoda haha ops. But time tuu aku dah berpunya lah . Ok lupakan . Tak penting pun . Kawan punya kawann , memang selesa lahh dengan character diaa yang memang superb , tak salah kalu aku tergoda haha. Untuk langkah pertama , aku try jadi kakak angkat dia. And dia terima . Sepanjang jadiii berangkat angkat niii , memang kami selalu luangkan masa bersama laaa. Most of the time kot haha. Kekadang keluar karaoke , makan . Time aku amek result SPM , dia yang selalu support , thanks ♥

Ehh , dengar nii . Kebetulan tauu nii , time aku clash dengan ex , dia pun clash dengan ex dia. Eh eh , kami tak plan anything. Just kebetulan. Petunjuk ? Hoho. Thenn start dari tuu , kami dah takdak sebarang ikatan dengan sesiapaaa , kami jadi lagii rapat sampai msg panggil i uuu eceh , lepas msg sikit love you eceh. Tak macam kakak adik eceh lagi .

22hb April , mungkin harii paling mengejutkan la kot kan ? HAHA. Malam macam biasaa , kami akan bergayut tehee. And at that timee , dia cakap nak bagitauu sumthing uish . And dia cakap dia ... *faham sendiri*. Memang rasa nak menangihhhhh tapiii sukaa. Tapii still takleh bagi jawapan on that time sebab kena fikir masak masak. Macam macam uh aku fikir haaa . Aku mampu ke bertahan dengan dia sebab ada other girls yang nak kat dia. Kang tak pasal pasal aku naik angin kan , sooo mintak excuse 1hari tehee. Bagi aku fikir habis masakkkk. Timee fikir fikir tuu , sempat call Zawiyah mintak pendapat and everything , sampai aku nangis haa sebab takut :(

23hb April , malam tuuu aku bagi jawapann . Erghh , nak nangih suma ada heh. And start dariii hari tuuu , kami bersatuuu eceh haha. Umur bukan segalanya whoaa >.< 

Till now , aku bahagiaa . Even ada pergaduhan sikit sikit . Biasalah lumrah alam haha. Eh , kami kerap gaduhhhh , tapi aku tahu uh , pergaduhan tuu buat kami lagii rapat and aku tak kesah . Aku terima dia , dia terima aku . Itu dah memadai :)

Biyy , thanks for everything !


No comments: