It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Wednesday, September 7, 2011

Miss him a lottt . A LOT !

Assalammualaikum guys !




Luahan hati . Kalu meluat , click X tu uh ?!

Hii Wednesday , Whuishhh , *mengeluh*

Aku memang patut mengeluh pun. Hari ini entah nasib malanggggg . YES malang . Huhuk , semua benda aku buat tak kenaaa. Nak amek itu , terambik ini. Pagi tadi jeee dah tertinggal nametag kat rumah , so rush pulak pegi rumah , bawak moto lajulajuuu sebab bas dah datang , kaluttttttt -.- At last , nasib dapat naik jugak tapi kena berdiri uhuks , pagipagi selalunya tak full , entah pasaipa tadi tetiba full grr. Dah la mengantok. Tidur sambil berdiri lalala. Malang kan ? Sampai sekolah , time BM kena berdiri sebab tak bawak bukuu. Bukan saja saja tak bawak lahh , tapi aku tersilap bawak buku. Oh cikguuuuu , dah la atas bas kena berdiri , dalam kelas pun kena ? Hm , seminggu nii rasanyaa penyakit ini akan berterusan la kot. Nasib baju sekolah aku tak tersilap pakai haa -.- Eh , semalam aku kena berdiri kat luarrrrrrrr lalala -.- Repeat , LUAR okay ! Kes sebab tak buat homework teheeee. Cena nak buat uh , kertas dapat hari tuuu , hari tu jugak kena buat ? Banyak lah cikguuuu . Takde masa tahu tak ? Semua period dah packed ! Time bila nak buat ? :( MALANG SUNGGUH :(


Minnnn , kemon min. KUAT !


Truth is , aku lemah laaaa. I dunno why uh. Malammalam nangis. Uhuk , kau kuat kan min ? Alahai.
Dalam rumah pun semua tak kena , kadang kadang nak amek towel , terambik seluar haaa. Tak reti beza uh. Mak aku pun kesian tengok aku haaa :(


Ini semua sebab diaa. Dia jauh laa :( Yeee , dia memang pergi sebab ada hal , aku hormat haaa. Aku taknak halang lah.
Tapi hati aku uhuk . Entah la . Biar lah aku sorang jee pendam haa :(
Nwayy , awakkkkkk ! Balikk cepat tahuuuuu :(


Nampak sangat aku angau nak matiii kan ? Yeeeee , jantung aku tuuuuuu -.-
*dah meluat baca ?*




Missyou , bulus too !
P/s : Still counting ...

Thanks guys for reading this !



No comments: