It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Saturday, September 24, 2011

Helpppp . Im melttttttt

Assalammualaikum .

Demam. Yes demam. If cutii ja mesti demam , why ah why ah whyyyyyy ? Ok stop.
Bangun pagiii ada orang gerakkk , heaven. Bangun pagi ada oranggg bagi semangat , heaven. Bangun pagi ada orang suruh mandi , makan . Heaven lagiii muehehe. Thanks bieee. Aku demam , memang manja . Ok gedik.

Lepass mandi and makan , makk cakap jom pegi penang amek cupcake sebab sekolah adelia nak buat jamuan rayaaa. Huahua , maksu dia takdak jamuan pomm -.- Even demam , kena kerah jugak pegi , sangat tidak adil.
So , siapsiap , amek kakak and straight away pegi bandar sunwayyy. Sampai jeee kat rumaaah kawan kakak terus turun , semangat nak tengok cupcake kalerrpul. And bilaaa nampakkk jaaa i was likeeeee omaiiiiiiiiiinenekkkk ! Sumpah cumel aih 




Sumpah cumel.
Dah laaaa budakbudak tadikaa yang makannn . Sumpah double comel .
Bilaa makann mestii heaven *sambil makan bayangg kann diri seperti little princess yang makan cupcake atas bumbung tunggu little prince turun dari langit. What the ? -.-




No comments: