It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Friday, August 12, 2011

Derita ekonomi.

Assalammualaikum .

Sudah 12 hari kita berpuasa. Cukup kah segala amalan ? Ohmen. Pandai sungguh berkatakata noh min. Ohhh , tak lambat lagi lahh nak raya wuwuu. #sikitsikit raya. Enough lah

Tengok tajuk. Nampak tak aku maksudkan ? Yeeee *angguk jangan geleng. Kalau geleng takdapat duit raya. Baik angguk cepat ! -.-

And yes , aku cukup derita dengan subject ekonomi. Oh kejap. Lupa nak mention , in f6 , economi diorang divide into 2 which is Micro and Macro . Micro tu boleh tahan laa sebab sama dengan jeee dengan Ekonomi Asas in f5 duluuu. Tajuk pum lebih kurang jaa. But Macro ? Whuisss , Dead !  Tolongg lahh , memang deritaaa. Rasa macam nak drop Economy. Terlampau banyak formula yang harus dihafal eh bukan harus lagiiiiii , tapi WAJIB !

C + I + G + ( X - M ) + perubahan stok / perubahan inventori + PFBLN + subsidi - CTL - SN = KNBHF

Biar aku sorang jela yang faham wuuu .

Thanks guys !

No comments: