It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Saturday, July 30, 2011

dugaan before puasa :(

Assalammualaikum guys !

Sorry sebab lama gila tak update. Bukan berlagak busy or whatevahh but sememangnya busy and tak sempat nak ngadap lama lama plus nak tekan button keyboard pun fikir 2 3 4 kalii uh. Nampak sangat busy kan ? Yeah man. Lately ni kerja asyik balik petang sebab band. Uh , untung lahh bulan puasa nak dekat. Boleh duduk rumah diam diammm. Tidooooooooo sepanjang masa hikhik. Ops , nampak sangat pemalas.


Memandangkan bulan puasa nak dekat , so tahap kerajinan dalam diri terus membuak buak. Baru baru ni saja teringin nak pergi pasar malam setelah sekian lama mengasingkan diri daripada menjejakkan kaki ke situuu. So , apa lagiii siap siap pakai tudung macam makcik terkejan kejan ligann anak , start keta and terus vrom. Semangat beli itu beli ini but at last , kaki injured . Huuu . Balasan ka sebab terlampau *____* Tambah ayat sendiri .
Time nak lintas jalan cemana tah boleh terpeleot* . Dahh jadi macam kaki lelia :(
But syukur lahh sebab tak serious macam dia. Tapi tetap dugaan sebab takleh larii macam lelia jugak :(


So , for those yang dok pikiaq nak puasa jaaa , janganlahh. Utamakan keselamatan. What the ? -.-


Preparations for exam tomorrow : Economy ( macroeconomy ) and BM. Pray for me !


Thanks guys for reading this !


No comments: