It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Wednesday, May 18, 2011

No More Briscoe-s ?

Assalammualaikum :)

Guys out thereeeeeeee . Dengarr siniiii nak jeritttttt . RINDU BRISCOE-S uh :( *crying .
As you'll know la kan , the briscoe-s dah berpecah which is Zahidah dah dah dapat offer sambung study kat UITM Melaka , Lia kat MMC and Ika nursing kat N9 maybe . So now just tinggal Iffah , Eya and me. Haish. Sadis weh . 

Sekarang kalau pergi sekolah pun dah tak best oh. Why ? Sebab dulu time form 5 , berenam and now berlima including Nadd and Qilah . Haish. Doluuu melawakk lainn , sekarang melawak lainnnn . One more thing , now i satu kelas dengan eya ja and the others kelas lain , Tuuuu lagi tak besttt -_-


1#zahidah , i do miss you uh. Hang ja macek lawak kamiii -.- | 2# ika , missyou too , lama tak jumpa hang even rumah dekat cettt :( | 3# lelia , you're only my hunn uhh. Rindu aku , balik siniiiii !

:(

Thanks guys for reading ;)

No comments: