It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Monday, May 16, 2011

Busy memanjang ? Whoaa.

Assalammmualaikum bloggiee :)

Yaw yaw whassup guys tehee :D , sury sebab lama gila gila gilaaaa tak hapdet belogg. Bukan jemu or boringggggggg nak hapdet 24/7 , tapi semenjak jadi pelajar balik ni , memang busy hehe. Eh kejap ? PELAJAR ? Oh yes ! Memang pelajar tehee :D Cek masuk sekolah menengah Khir Johari balik as a f6 student :) Weetttt :D

Okay , enuff for that , start minggu ni , I akan lebih extra busy sebab sesi PnP akan start hari rabu which is the 1st day belajar topic f6 . Seramm sejuk sebab ramai yang cakap a bit tough . Takpee , wait and see . InsyaALLAH boleh aih minn kan ? :) 

One more thing , ramai yang tanya i kapel dengan sapa ? Haish , cukup laaaa. Tak larat nak cakap AND repeat benda yang sama selaluu . Bosan ok. So , cek nak cakap yang cek kapel dengan mybofie lah . HAHAHA :D Cuak la tuu , ahaha . 



I love him ! 


Mohammad Azmi :) ♥

Thanks guys for reading ;)

3 comments:

Tyraa Lee said...

kak min ? dengn azmi ? serius ? waaa . cute couple ! <3

Yasmin said...

Yes hunn . Nak dekat sebulan dah . Weee :D Yeke cute ? Haish , btw thanks

diana said...

ceceyy , sweet la korg :D