It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Monday, April 4, 2011

Apa tu ? aww sedap !

Assalammualaikum .

Harini dengan jayanya plan untuk keluar tengok cerita CUN menjadi . Ok , not bad la cerita tu , banyak lawak and suka dengar slangg utaranya. HAHA. Cek sukaaaaaaaaa -.-

Ok done. Habis ja tengok cerita tuu , terus lajak p mcd sebab lapaqqq gilaaaaa. Sampai ja dekat mcd , mata asyik dok usya sorang mamat ni makan apom balik . How to spell huh ? Tapi bukan apom balikk. Nampak macam sedap gila lahhh. Seriously. Tu baru nampak. Belum makan. So , kami decide nak carii kedai yang juai macam apom balik tu and jumpakkkkk ! 

Macam apom balik kan ? Haa . Ni sweet crepe. Sapa nak p kat cs , tingkat 2 haha  LOL. Yang ni perisa chocolate ;)


No comments: