It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Thursday, March 24, 2011

SYUKUR :)

Assalammualaikum :)

Hiiii ! Ok stop . Kalau aku sebut Hiii tak semestinya aku hepiiiii . Ok dah . Memang aku tak hepi , tapi aku bersyukur . Macam title kat atas ni haa sebab ... 
.
.
.
.
.

SPM aku lulus hahaha .

 Ntah pape , semua orang bole je lulus teheee :D Ok laa , straight to the point eh , result aku ok tapi tak capai ape yang aku target . Is that enough ? Benda yang aku target failed , tak failed . Kira okay la kan . -.- Okay , 

jeles dengan sorang mamat ni sebab dia dapat straight A's ! Congrats kawan ! Hehe ;)

P/s : Kenapa dengan diri aku ? o_0


No comments: