It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Saturday, March 12, 2011

ROAD TOUR ABPBH MEMANG &%&*

Assalammualaikum :)

Heyy hiiii . Tengok titlee tuu . &%&* tu maksud paa ? Mesti hampa pikiaq and cakap TAK BEST en ? Haaa , salahh . Sebenaqnyiaaaa , memang gempakkkk ! Actually hari ni memang plan nak pegi VM sebab ada shahir ! Hee , sebab tu jaaa. Takdak sebab len dahh . And finally , dapat jugakkk .

Surryy , kebanyakkan gambar adalah gambar shahir tehee :D











Sapa dia taktauuu -.- Meet Uncle Hussain kot .




Kat sini , sapa nak tangkap gambar kena bayar RM5 , so dengan semangatnyaa masukk mencelah semata mata nak tangkap gambar dengan SHAHIR sebab kalu tangkap nanti dapat gambar besar gedabakk . So , sapa taknak kan ? Balik rumah bole buat frame . Tapii ... nak sampai turn aku , pakcikk tu cakap dahh dahh . Black pulakk. OMG -.- Nampak tak aku kuciwa ?


Double Z :)

IKLAN : Nak bagitau yang gambar selepas nii semua gambar shahir tehee :D Sapa taknak tengokk , tekan pangkah kat atas nah . Macihh .


Time ni betoi betoi dok depan diaaaa . Nak tangkap gambaooo tapii pakcikk tu kejamm . Uhukk , tak bole lagiii -.-

So , curik curik amek dari jauh la noh 


Jumpa dia dok berjalan , aku snap ..



Sharnaaz pomm hensemmmm ^^




Elfira Loy sangat lawaaa ..


AIZATT ! :))

















Thanks guysss ! :))

2 comments:

fariza fauzi said...

wahhhh fanatik shahir ni..hehehe
mynnn oo mynnn...:)

Yasmin said...

Yeahh hehehe .
*maluu