It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Thursday, March 24, 2011

Orang orang sekarang memang cenni eh ?

Assalammualaikum .

Orang orang zaman sekarang memang cenni eh ?

1 - Suka buat baik depan kita , tapi bila dengan orang lain , hebohkan keburukan kita pulak . WTH ?

2 -  Suka buat fitnah padahal taktau hujung pangkal macam mana. Konon hebat la ? Oh plissss . Tau kan fitnah tu lebih teruk dari membunuh ? Ok , faham faham la eh ?

3 - Suka mengkritik orangg . Ok , korang mesti ingat kritik tu okay what , kritikan membina . Tapi ni takkkkk , kritikan tak membina langsung . Hell-o , semua manusia tak perfect okay .

Yang len , fikir fikir la .

Kenapa aku post macam ni ? Ok , sebab aku terkena . And , suryy la u olsss yang di luar sana , cek tak termakan sikit pon . TQ

p/s : Aku suka life aku sekarang .

No comments: