It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, March 15, 2011

Fesbuk jadi ....

Assalammualaikum .

Ok saya takdak mud hari ni . Tapi nak jugak hapdet belog sebab nak bagi memories untuk March banyak . What the .. ?

Ok , apa current issues sekarang ni heh ? Kejap kejap let me think .
.
.
.
.
.

Haa , fesbuk lembab . KEJAP . Apasal lembab ? Dulu bukan dok puji sangat ka , dok kata fesbuk laju laa , best la daripada mespes nuh . 

And yes . Memang . Tapi tu DOLUUUUUU . Nampak dak aku caps lock tu haa .

DOLUUUUU !

Sekarang apa sudah jadi ? 

Meh tengok 
.
.

Opss , aku bulat besaq sangat . Ok . Nak bagitau yang loading pon amek masa lama . Bukan macam DOLUUUUU !

lagi 
.
.



Seee ! Memang sakit hati -.-


Saya pomm sukaa . LAJU GILERRRRR



Ok dah la tuu. Kalu nak boh satu satu gambaq , jenuh .

Mengapakah perkara itu boleh terjadi ?

1 - Adakah betul khabar angin mengatakan yang fesbuk nak tutup ?

KALAU NAK TUTUP , NAK CHAT CELAH MANA PULAK ?
 Ok , apa kata kita tweet pulek ? Dak pon , zaman mespes akan kembali ? Tunggu dan lihat .


2 - Ada yang mengatakan bahawa Mark dah tak larat nak handle .

BETOI KA ? 
Tanya tuan empunya badan ok .


3 - Ada yang cakap , fesbuk terlampau berat .

BETOI KA ? AWAT HAMPA SEMUA DAH PI TIMBANG KA ?
err ?

Ok dah laa , hopefully semua back to normal balik laa.

NAK FESBUK HAT DULUU BALIK !
MARKKKK , KEMBALIKAN ! 

Thanks guys for reading .

No comments: