It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Friday, March 18, 2011

BOTOL PON NAK TEMPAT DUDUK OKAY !

Assalammualaikum.


Saya demam . So , nak post entry ni as short as possible haha .



Can you see that ?

Location : Klinik &*%^% , time ni memang ramai gila . Aku sampai sampai pon ada  2 seat kosong lagi . Aku datang dengan kakak and 2 orang budak. So , memang sah sah tak cukup seat la kan ? So , budak budak duduk atas riba . Si tuan empunya botol tu boleh buat bodoh dia. Aku and kakak biarkan ja malas nak cari gadoh or buat bising. Tak lama lepas tu , ada perempuan pregnant masuk . Nak duduk sah sah takdak tempat , cina ni tengok perempuan tu , lepas tu dia tengok botol dia. Tapi .... tak angkat pon botol tu . WTH ... ? Nasib time tu aku nak balik dah , so perempuan tu boleh la duduk .

P/s : Tetiba teringat video MariaElena , considerate . Kalau taktau , tengok aa kat youtube tehee :D

Thanks guys for reading ! :)

No comments: