It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Wednesday, March 16, 2011

....

Assalammualaikum .


Ni nak habaq mai kat hampa la kan 
.
.

AKU SYOK 
.
.

sebab fesbuk aku dah laju balik 
.
.

HAMPA LAGU MANA ?
ok kot noh ?

Kalau dok serupa tu gak , meh try cara ni tengok .

P kat Local Disk C  , paihtu WINDOWS , paihtu , SYSTEM32 , paihtu , DRIVERS , paihtu , ETC , paihtu , host ( hat ni open via notepad ) paihtu paste ni

Paihtu paa g , save ja laa . 

Kalu hampa tanya aku , aku tak buat ponn sebab aku log in fb , dia teruih laju . Tapi saja aku tunjuk pii la noh ? HAHA.

P/s : tetiba terasa kasar berbahasa utara apabila menulis niii , cakap dak pon 0_o


Thanks guys for reading ;)

No comments: