It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, March 29, 2011

Random

Assalammualaikum :)

Entry kali ni random je okay . Just gambar . Tq .


Thanks yatie sebab beli jam ni . Actually last aku pakai jam 2months ago kot ? Tali jam tercabut so tak pakai pakai dah lepas tu. And my sis ni tau sangat yang i takleh hidup tanpa jam sebab i peminat tegar jam jam ni. So , she bought one for me ! Awwwwww , thanks :)

Sepanjang aku pegi kl ni , memang aku kuat makan . Gambar atas ni kat cyberjaya  , korang kena try nasi arab diaa. Memang heaven !

 Picture ni aku amek dari pakcik google ja . Aku tak sempat nak amek sebab terujaaa haha . Satu pinggan bole makan 3 orang . 


Habessssss -.-



Ok ni kat ipoh . Nasi padang pulak . Dia ada cawangan satu ja kat Meysia and satu g kat Indon . Makanan dia memang the bomb ! Korang try jugak tau tauuuu .



Thanks guys for reading ! :)

No comments: