It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Sunday, January 23, 2011

Thanks lalink lalink sekalian :)

Assalammualaikum :)

Dengar nih dengar niiii. Ehlaa , ada goodd news maliii . 


Berita jam 12.30 tengahari .

 " Yasmin Syamimie Zakaria telah bebas dari sebarang penyakit marabahaya. Sekian. "

Percaya tak percaya tak ? Angguk cepat ! Yes , berita tu betul. Alhamdulillah lah dah sihat. No demam demam , no cecema cecema , no kahak kahak. Yes yes yes ! Sukenyerrr bileerr dierr ceriaaa :D Haha , actually wanna thanks to my madu n wiyah sebab sanggup tahan telinga and sleepover 2 hari dekat umah I wah wah. Kenapa tahan telinga ? Yes , sebab kat umah I ada 3 olang budak yang belum baligh and tak mampu memikirkan yang buruk and baik errr ? Yelaa , budak budak tu buass , nek turun tangga and suka menganggu ketenteraman korang , so tahan jelaaa bhaha XD

Haa , second day diorang dekat umah I , kitaorang keluar cs hehe sebab memang kempunan nak tengok Khurafat. Yolaa , bf berlakon kena la support dia dari belakang kan kan *ludah kat muka I jap* And cerita tu memang gempak ah! Bayangkan , seat sebelah I takdak sapa so memang tahap ketakutan tu naik dengan mendadaknyaaa. Mata for sure la dok tengok seat tepi tu ja kan. Mana la tau *______* Yang belum tengok Khurafat , phogi lerrrr. Bawak bantal or ken tola untuk keselamatan. Sebab cerita tu banyak unsur suspen. So , banyak kali jugak wa jerit and kaver dengan tangan jaa. Tapi tak berfungsi sebab nampak jugekkkk di celah celah jari blergh. So , better bawak yang I suroh tu keyy ! Goodluck ♥



Thanks guys for reading :) 

2 comments:

livefarrahani said...

KHURAFAT ! oo yeah :)

Em's Family said...

alhamdulillah.. :) havent had a chance watching Khurafat.. hubby akak tak mo tengok cerite melayu..

anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..
thanks :)