It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Monday, January 10, 2011

AJL25 plus shahir teehee :D

Assalammualaikum :)

Yaaa , takboleee miss nak cakap pasal AJL ni. For me la kan , AJL tahun ni macam suram je even stage dua tingkat kan heee. Nape eh ? Tahu tak ? Satu lagii , result pun macam tah pape. Ok la jugak Hafiz and FT menang sebab memang dah agak diorang menang kan kan. Tapi Ana ? Err , tak pe lahh . Dah tuah die kan kan :) Congrats Ana Raffali . Baget macam FT menang semalam , tapi takpe , dia dah menang ugak kan kan :) Shahir ? Aww , dye hensem mennn. Tak sia sia jadi fans dye tehee :) With his white outfit tuu , lagi lah melompat aku sebab kaler favourite kan . Dah la video clip lagu tu pun baju putih , separuh akhir ajl pun putih , final pun ? Aww ♥  Time dye menyanyi je , bukak sound kuat kuat hee. Mak pun tak kata pape sebab dah tau perangai anak dia macam mana tehee :) Tapi dia tak menang kan ? Tak pe laa , next time tau tauuu :) Perasan tak time dye nyanyi ? Die ada terlupa sikit ? Nevermind ! Still love him tehee :D


Time konsert akhir :)






















akan ku simpan baju ni sampai bila bila hee ;)

Thanks guys for reading ;)

3 comments:

fyna said...

shahir ni bf akk! heeeeeeeeeeee

onlyMYNN said...

manada. Bf min la wek hehehe ;)

fariza fauzi said...

hey mynn..best kan ajl tp xbest sbb ana menang..
hmm abaikan !!
anyway sis tag mynn kat blog !