It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Friday, January 7, 2011

SEMENTARA

Assalammualaikum :)




Berwajah baruu ? Lagi cantik or lagi huduh oh mennnn. Actually tadi sesaja men nak tukar tukar background tapi last last layout lama lupa nak save wuu. Sadisss -.- So , wa amek inisiatif ubah semuaaa even wa tahu tak lawa seperti mana blog kalian semuaa kan kann. Tapi tidak mengapaa , wa redhaa. Grr , rasa macam nak kena penyepak jaa. Haa lupaaa , tengok header atas tu haa. Actually kan , header lama pun terdelete hee , ok tipu. Actually wa nak terai create header sendiri tapi malass. So , tu la hasil kerja bila malasss. Nama header tu pun wa dah letakk , Header Bapak Malas. Haa. Later wa create lain and of course nama ponn lainnn :)

Thanks guys for reading :)

6 comments:

yash . said...

kak cari background ny kt manaaa ? T.T Nak2 jgak . lalalala ~

onlyMYNN said...

akak cari kt google jugakkk. Try search je image of colourful background then save je mna2 yg bkenan. And nanti upload la kt blog ;) Siap :)

yash . said...

dimension dya brapa ? sbb asyik kena yg tak ckup besaq , tak cukup kecik . pstue upload kt bloggie nmpak hodoh ):

onlyMYNN said...

akak pon xtau la dimension dye bape. Akak rasa semua bole je. Lepas adik upload image tuu , then nnt dye ade tulis tile ke ape kan , adek chooose yg tile punyee :)

yash . said...

eh ? ada ka . tapenah tgk pn sblm2 ny adk dk upload image kt bloggie .

anywayy , suka blog kak :D

onlyMYNN said...

ade la adik. Jap akak ajar.

first , cari gmba mne2 yg adik suke. Then save dlm doc.
then , sign in blog n pegi dkat design.
choose template designer and plih background. Then ade kuar background image kan , click then click lagi dekat upload image.
Then click tile. Tu je ;)