It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Saturday, January 8, 2011

Saya sayang abah saya contest :)

Assalammualaikum :)

Hari ni takde keje , so sesaje nak join contest akak fariza. Wuu , contest agak syahdu jee tapi nak join ugakkkk sebab takde keje hee.


Tengok tengokk , sweet je kan anak n bapak ni :)

Nak join ? Ok meh sini

  • Letak la gambar korang dengan ayah kesayangan :)
  • Create special entry pasal contest ni and story sikit pasal gamboo :) and background ayah macam nama , umur and pekerjaan.
  • Letak banner contest di sidebar
  • Follow blog tuan empunya contest 
  • If da join , tinggalkan url dekat blog tuan contest :)
  • Tag 3 orang or lebihh
  • Tarikh tutup 31January2011
  • Pemenang diumumkan 1February ;)


So ...



Caption : Time ni umur setahun lebeh and location dekat Batu Feringgi.
Surry sis fariza sebab kita takde latest punya gambar and gambar di atas a bit blurr kan .
Actually ayah or senang panggil abah la dah lama meninggal since min form 2 and di sebabkan itu min takde gambar terbaru dengan dye ): Actually min join contest ni pun just nak seronok seronok hee :)

Kena citer eh background ayah ? Err

Nama : Zakariaa :)
Umur : Now maybe dah 57 centtu.
Pekerjaan : Seorang anggota polis :)

So , min nak tagggg


Thanks guys for reading this ;)

4 comments:

fariza fauzi said...

hye dear, thanks join contest akk..
tacing akk bce story min..sob sob..
anyway good luck ea :)

onlyMYNN said...

sokay sis :) Hee ;)
thanksss ! ♥

fyna said...

pic ngn ayah? adoi susah mau carik ni =.=

onlyMYNN said...

a,ah. Cari cariii. Godek sikit pics dlm pc tuu :)