It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Monday, January 17, 2011

Mimpi yang ....

Assalammualaikum :)

Mimpi yang __________ * sambung sendirik please. Kamu kan golongan cerdik pandai bhaha XD. Ok laaa. Ceq sambung sendiri. Mimpi yang suuuweeetttt yang pernah ceq mimpi ceycey haha. Nak tau nak tau ? Takyah la ececeyy ,ok ok sini sini . Ehem ehem cenni , semalam before tidur wa online kejap then sesaje search Zumi Zola. Tak kenal ? Try google it. Wa search pun sebab tetiba teringat cerita Ku tlah jatuh cinta yang dia berlakon dengan Agnes dengan Irwansyah tu. Seyes rindu tahap cipann. Dalam tu kan kan , Zumi zola tu memang ganteng sih wah haha. Keluar dah bahasa indon aku tehee. Ok ok straight to the point. So , lepas aku google pa suma tu , terus laaa kebabomm tidoo. Pastu kan kan kan. Alaaa , korang dapat agak dah haih. HAHA. Wa mimpi dia beb aduh. Konon kapel la ish ish malu ah setop la kay. Tapi tak bole lupaaaa , dia amek wa kat kampus kononnya nek kereta sport errr. Lagi takleh blah. Min stopppp ! Ok dah. Tapiii malam ni bole sambung mimpi tu dak tak tau ? Ok ok. Ni betul betul stop -.-






Zumi zolaaa ! :)




 cair aa tengok body dia plus muka dia time 2.54 :)




Thanks guys for reading :)

7 comments:

fariza fauzi said...

sape mamat yg sorang lagi tuh???
ensemnya !!

lia ali said...

haih jeles ehh!!!nak mmp gak:)

onlyMYNN said...

akak : Irwansyah :)

onlyMYNN said...

lia : Hehehe. Best woo! Bangun bangun dok mamai g then bole gelak sorang sorang. pastu bole pulak imagine apa yg terjadi lepas tu hahaha

lia ali said...

ishh..jeles dah nih.....haih

fariza fauzi said...

bukan iwanshah tu..yg lagi sorang tu...
yg ++++++ ensem dr iwanshah tuu

onlyMYNN said...

lia : Hehehe , sabiaq sabiaq ;)

akak : Aduh min pon pening dah hehe. Yg mne ? Yg 'bubbyeee' time 0.11 tu ke ?