It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, January 11, 2011

Mee Goreng Mamak menggoda jiwaa aww ♥

Assalammualaikum :)

Wahh title memang tak bole blahhh eh eh , tak bole pergi ala ala cheryl samad tehee. Ya yaaa. Actually kan tak nak tulih banyak banyak sebab perut sedang kenyang so , nak relax kejap. Tengok lah gambaaoo di bawah bhaha XD *gelak bongkak sebab kekenyangan*



Aww , tak sempat nak salin letak dalam pinggan hee



Dah masuk dalam perut bhaha XD *gelak bongkak lagi.

Nak nak nak ? Sila pergi ke restoran nasi kandar berhampiran anda :)



Thanks guys for reading :)

2 comments:

fariza fauzi said...

sedapnya !!!
mmg peberet akk !
mee mamak !
penah makan mee mamat taulat ??
its quite nice :)
hehehe

onlyMYNN said...

mee mamak taulat ? Takk :(
Dekat mana ? Nak try lah ! :)