It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Monday, January 3, 2011

Gamaliel & Audrey superb ...

    Assalammualaikum :)

Haa , kenal tak dengan diorang ? Actually kan , aku kenal dengan diorang since dalam youtube. Gamaliel and Audrey ni actually siblings. Terpana aku tengok gamal tehee min stop :) Tapi seyes dengan suara diaa ohhmygoddd ! Memang tabik triple spring lah dekat diorang. Superbbb. Most of the video , diorang main guitar and bawah ni one of my favourite actually. Memang nganga time wa tengok teheee. Now diorang dah terkenal and jadi artis kot idk. Single pon dah kuar heee.

Ni single diorang , must watch ! :)







Thanks guys for reading :)

No comments: