It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Saturday, December 4, 2010

Nak mengamuk habis habisannnn !

Assalammualaikum :(


Sury , muka monyok di situ. Time aku dok menaip ni , korang taw tak aku tengah gigit straw sampai berlubangggg ? Grr , ok tu just nak bagi pembayang mood aku sekarang .

Baru je tak sampai sejam aku log out fb then tadi on on tetiba ade notification cakap aku post something kat wall kelas aku , 5PA1 tu. And aku tetiba tercengang macam tengah dengar shahir nak mai rumah aku hiks , tapi seyes beb. Tercengang gilaaaa. Then bukak bukak page tu , nahh panjang gedabak aku tulis haa , speaking lagi haa. Aku dah la broken english , ni tulis panjang panjang lak sah sah bukan aku tuu. Sial la sape bukak fb aku. Aku sumpah jadi anak ikan yang terlompat lompat kena air panas haa. Baran nih -.- Aku tak penah on dekat cc oh tipu , penah la tapi dulu time zaman mespes kuno tu . Sekarang tak pon , kalu ikot logik if aku on kat cc , bole je aku terlupa log out then ada makhluk paling seksiixx tolong aku layan fb aku tu. Tapi ni aku on dekat umah plus takdak sapa pon siap pc off lagik. Nampak tak aku musykil tu haa-.-



tengok lahhh :(
click gambargajah untuk pembesaran sempurna.

For those yang belum kena , beware lah. Kalu sesiapa yang online dekat cc or pinjam lappy member ke sesape ke , please log out n click ' dont remember' dekat log in tu okay. Kalu takk , nahas lu wa cakap !

Thanks for reading :)

No comments: