It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Sunday, December 5, 2010

Pernah tengok tak ?


one of the episode yang ada :) 
SILA TUTUP LAGU DI BAWAH DULU 

Assalammulaikum :)


Pernah tengok tak cerita Happy Tree Friends ? Alaa yang kartun kaler purple , biruu and *blur* . Ade Lumpy , Giggles , and the Mole. Sure penah tengok kan kan ? For me , tu kartun paling kejam , ngeri yang penah Min tengok hee. Tapi best haa. Dye takde cakap cakap. So korang paham la sendiri sebab dye takde subtitle mahupun translator yang tolong translatekan okay :). Actually , Min pon xsure bila Min tengok cerita ni tapi memang dah lama laaa. And tadi dengan gumbiranyaa aku dah berjaya habiskan tengok bendalah ni teheee ;) Buku akaun pon xsempat nak bukak haha. Eh , korang tengok taw taw. Sediakan bantal untuk tutup muka okayy sebab banyak incident yang jijik and diluar jangkaan huaahuaa *gedik haa*




ni comel kan kan ? 




ni pon comel kan kan kan ? :)


Thanks for reading peeps ;)

2 comments:

fariza fauzi said...

hey...sis pon suke katun tu...
wpun kejam tp funny :)

onlyMYNN said...

ahahaha , taw xpee ;)