It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Monday, December 6, 2010

Lubbbb yuu hiks ;)

Assalammualaikum :)


Heee , ekceli time I tengah tulis entry nih , I tengah skype dengan sumone heee. Taw sape ?  Here it is :


Rasanya kan kan , dye ni suka bergambar kot heee. I suruh pose dye pose heee :) So , ni haa dye posingg :)



Haa tuuu :)
sury gambo kecik tu terpaksa di mosaic kan hee ;)


Ekceli dulu kita orang macam suka gado la. Ohh , time tu maybe still keanak-anakkan heee and time tu ingat nak balas dendam yang tersumat je kan tehee. But now da okayy kut i guess. Hopefully okay la and tanak gado gado macam dulu. Sebab pe gado biarlah rahsia ececeee. 

Ishaa , isha memang sweet heee :)

4 comments:

fariza fauzi said...

dulu sis pun ada gaduh dgn sorg minah but now dah jd bff..heehe

onlyMYNN said...

Yeke ? Tula kann , gado teruk teruk pon xgunaa.
Last last jadi kawan baik :)

fyna said...

adus! i xreti guna skype lah =.=
gado2 syang ke babe? heeeeee

onlyMYNN said...

Alaa , sis wat la skype ni. Bole webbie dua :) Hiks.

Xde la , be4 this kami gado teruk sampai musuh musuh tapi last last bebaik ugakk. Sampai rapatt :)