It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, December 28, 2010

Hell wey !

Assalammualaikum :)

Suryy guys sebab lama tak update belog. Kehidupan aku membosankan so takdak pape story mory yang best tehee. Ramai yang tegur jarang nampak aku keluar la ape laa. Well , sekarang aku bukan kaki keluar tehee , sekarang dah jadi lebih ayu sikit. Dok rumah diam diam sambil online heee. Dulu dak , pantang  ada can sikit mesti keluar haha. Ok tipu. Baru ni aku keluar jugak memandangkan dah berapa hari aku ngadap pc ni ja haa. So , decide pegi tengok wayang dengan bestfriend and member. Ya member , dulu tak close macam ni pon laa sebab ada krisis tehee. But now hopefully okay ja laa kan kan. Ok stop. Aku bosan. Kan aku cakap kehidupan aku bosan since cuti sekolah ni. Tunggu ada hot story aku cerita balik haha. Keluar kejap lepak tasik sambil makan rojak tehee.

Thanks guys for reading ;)

No comments: