It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Friday, December 31, 2010

Goodbyee 2010 and helloo 2011

Assalammualaikum pembuka bicara teheee :)


Aku suka gilaaa. Bila nak masuk tahun baru je mesti aku sukaa. Sebab apa suka ? Sebab suka lah o_0 Ok , straight to the point min -.-


Main reason kenapa aku suka tahun baru ialah nak tengok fireworks banyak banyakk. Even aku ni bukan lah kaki main bunga api pa suma , tapi aku sukaa sebab colourful beb. Tiap tiap kali tahun baru , tepat jam 12 mesti aku dongak ke langit tengok fireworks and at that time , aku akan lompat sorang sorang haha. Banyak kali aku dipanggil gila sebab terloncat sorang sorang wuu. Tapi takpa , aku hepii tengok fireworkssssssssss :)


Secondly , aku suka pergi celebrate dekat mana mana tempat yang crowded tehee sebab bila masa aku melompat time tengok fireworks , aku takkan dipanggil gila lagi sebab ramai join sekaki haha. Last year pegi jam besar jaaa , tapi tak turun pun. Mak cakap malas la nak turun , kita lalu tunjuk muka ja pun dah cukup. So , malas nak melawan. Kita pun bukak la tingkap habis habis and keluarkan kepala sedikit bagi memenuhi permintaan mak tuu ( lalu tunjuk muka jaa :D ). Dulu , time stay kat penang , rajin jugak pergi celebrate dekat padang kota and jangan cakap , memang crowded habis. Dulu time budak budak wajib pegi padang kota and beli lampuu selalu menyala tu and beli belon buih tu. Budak budak celebrate macam tuuu sebab tu ja depa tau time tuuu including me okay -.- Japg nak pegi penang and hopefully dapat celebrate dekat padang kota lagi tehee. Nak main macam dolu doluuu -.-


Lastly , aku boleh wat wishlist banyak banyakk setinggi bukit nuuuuu. Dulu kan , time budak budak sapa yang dapat buat wishlist banyak banyak and dikabulkan dikira hebat ooo. So , dulu berlumba la buat wishlist berlungguk lungguk. Tapi kita pilih yang senang dikabulkan je tehee for example nak kumpul plastic choki choki sampai seratus. U know what , menang woo sebab senang je nak dikabulkann tehee. Time hingusan dulu laa. So , tahun ni nak jugek buat wishlist yang agak boleh dikabulkan. First nak habiskan lesen kereta and nak beli satuu untuk memudahkan akuu sendiri tehee. Mak cakap nanti hee macam ada harapan ja wuuu -.- Secondly , if dapat mana mana satu IPTA or kolej ke ape ke , aku nak study betoi betoi takmo men men da. Nyesal beb ! Other wishlist aku , biarlah rahsia okayyy. Its more to privacy :)


Enough la kot kan , tak nak tamak haloba wuuu. Korang suka celebrate new year tak? Ape wishlist korang ? Share share :)


Thanks guys for reading :)



2 comments:

adib asyraf said...

aq nk cri kwan yg bernma AZAM...azam bru la tuu..haha!!jga mak pak aq...it's time for me to make a payback..haha!

onlyMYNN said...

haha , bgus la :)