It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Monday, December 13, 2010

Gambar sapa ni ? :)

Assalammualaikum readers ;)


Hari ini dah masuk hari Isnin , 10.28pm wuwuuu. Aku still tak habiskan buku ekonomi tuuu. Gila bapak nak baca sebab aku bukan otak ekonomi grr. So , abaikan kejap hee.

Keje aku kat rumah ini online jee , makan , and tido. And tu laaa yang selalunya aku buat kalau aku tak keluar rumah tapi aku ni bukan kaki keluar rumah pun hee yeke ? Ahaa , actually aku malas nak bersiap sana sini so better kalau aku dok rumah je kan ngadap buku ecehh -.-

Haa , malas nak melalut banyak sangat. Semalam aku bukak fesbuk then dapat notifications yang ade sorang strangers post picture kat wall aku. Grr , mulalah berfikiran negatif sebab zaman moden sekarang takleh percaya woo. Edit sana sini muka orang tak bersalah then tipuuuu grrr. Taksukaaaa.

Then , bila aku bukak je gambar tuuu . 


Taraaaaaa. Thats me okayy! :)

Comey dak haha. And yang bagi gambar ni actually member time aku sekolah rendah dekat sp ni haa. Omg ! HAHA. Thanks wey ! :)


Thanks for reading ;)