It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Friday, December 10, 2010

Bebas , ohoho bebas ! :)

Assalammualaikum hee :)


Tengok tengok title entry aku haha suka suka. Serupa orang dah habis exam tapi hakikatnya ada lagi satu paper huu. Boleh tak nak berlagak kejap ha ? Jealous la dengan budak science. Best je upload gambar dalam fesbuk pegi sana sini enjoy have fun bagai nak rak tapi aku ? Dok rumah and still ngadap buku yang dah takdak frontpage. Mana adil di situ -.-

So nak bagi adil jugek , harini the Briscoe-s ( bunyi konon macam geng celebrity la ceyy ) dah decide nak hang out teheee suka suka. Tolonglah percaya. Seriouslyy aku suka gila sebab nanti nak upload gambar banyak banyak dalam fesbuk and show off balik kat diorang kuaakua , nampak tak aku dengki disitu ? Buruk perangainyo huu. Takdo laa , hari ni nak kuar pon just nak release tension memandangkan semalam semua muka frust kan , so hari ni kita wat double frust haha. Bertempat di VM huu , We've plan everything.  Konon girls day out tehee. Hopefully menjadi la heh. Korang tunggu taw gambar gambar haha. Serious entry macam berlagak kahkah.




Sury hari ni font berubah wajah. Excited ! Bhaha

No comments: