It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Thursday, December 16, 2010

Bad habit korang ?


Assalammualaikum guys :)

Sury la kalau aku menyemak dashboard korang muahaha. Actually ni baru habis baca Ekonomi and agak stress di sini sebab sebabbbb .. takk masukk. Oh menn -.- Ok ok , kita cool down kejap sambil post belog okayy tehee.

Haa , time aku tengah study tadi aku perasan bad habit aku haha. Aku cepat gelabah and cuak beb bila susah pick up apa yang aku baca or something yang aku sedang buat huhu. Memang sedih Cuba korang bayangkan korang dah baca something tu one and half hour tapi satu pun tak masuk menn. Cena tu ? Sentap kan ? So , nak bagi hilang cuak semua tu , aku turun bawah and cari makanan. Baru cool . Guess what , lepas makan semua back to normal. Thanks to the fooooooddddddd -.- 








 Secondly , aku suka dengar lagu kuat kuat and ni memang telah disahkan okay. Ini kerana music dapat buat aku cool time aku tengah nervous or gabra. Even sekarang tengah menaip pun aku tengah pasang lagu kuat kuat -.- kalau naik kereta pun lagi la so barangsiapa yang naik kereta dengan aku , harap bersabar sebab aku akan bukak lagu kuat kuat kalu boleh sampai habis volume. Aku pun taktau kenapa oh teruk gilaa. Kalau naik dengan mak or abang aku akan duduk senyap konon control ayuu sebab aku takut kena tengking nanti haa. Kang tak pasal pasal aku badmood kang. So , biarkan. Tapi dengan kakak okay sebab dia takkan mara. Conclusion is , kalau nak naik kereta make sure kakak bawak tehee.





Bad habit aku yang seterusnyaa tehee , aku ni cepat je temper. Tambah tambah kalau aku terpaksa ikut kepala sesiapa jelah. Aku taksuka sebab aku tak boleh di suruh suruh. Biar aku buat sendiri and takyah paksa paksa okay ! Kalau tak aku akan berubah jadi hulk versi Malaysia and aku akan baling je pape haa. Nak ? Mitos semata mata -.-


Ape korang punya bad habit ha ?

Thanks guys for reading :)

No comments: