It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Monday, December 6, 2010

A Pillow Case of Mystery VS account :)

Assalammualaikum :)




Yeyy ! Hari ini dah berjaya habiskan cerita A Pillow Case of Mystery hiks :) Ekceli tak penah tengok pon hee tapi entah tetiba ter-search kt mysoju then nampak cam best ja so tengok je la :) Main actor dalam tu nama dia Bobby Au Yeung. Sure korang kenal lah. Dye banyak berlakon drama lah. Hee , kalu nak tengok , tengok taw taw. Nanti nak sambung pulak A Pillow Case of Mystery 2 tehee :)

Oh lupa akaunnn haaa. Tadi sempat habeskan tajuk perkongsian , rekod tak lengkap and document. But im not sure boleh jawab ke tidak nanti huu sebab still banyakk tajuk and tak pasti sama ada  boleh habiskan semua ke tidak huhuk. Hopefully bole la. Doa doakan heee. Kenapa lah aku tak dilahirkan betul betul tepi buku akaun time tu , bole amek spirit sikit kan ^^


Chawww , Mr. Acc waittt ! :)

Thanks guys for readingg.

No comments: