It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Monday, December 6, 2010

Berbungaa nihhh ^^

Assalammualaikum :)

Sury ter-post teheee. Actually tadi bersemangat gila gila gila nak sambung stadi akaun sebab banyak lagi tajuk yang nak kena recover. Tapi entah tetiba pc ni terbukak sendiri and search sendirinyaa dekat yahoo korea , ok tipu. Entah tetiba tadi teringat nak tengok asianpopcorn tu. Rasanya maybe dah lama tak tengok sebab last tengok pon entah bulan berapa tah. Rasa macam ketinggalan zaman ja heks. Takpa , tetap nak hapdet jugak sebab suka ni suka ni. Nampak tak ? Haaaaaaa , nak bukti ?


Haa nampak takk ? Gumbiraa ni gumbiraa nyaa hatiiiii ^^
For sure ramai gadis di luar sana terlompat lompat kan kan kan , ka aku ja ? -.-
Dulu time tengok ni , the voters tak pilih  Lee Min Ho besides ramai yang pilih Kim hyun joong . Dia pon okay sebab dia comel hee. Tapi I tetap pilih Lee Min Ho okay hee :) Tapi tadi bila bukak je nampak Lee Min Ho menang , wahh berbunga nihhh ^^ Thanks the voter-s teheeee. Nanti I banja maruku ^^ :)


Last but not least , 


SALAM MAAL HIJRAH 1432 BLOGGERS ;)

Thanks guys for reading :)

2 comments:

fyna said...

ini cerita BOF kan? i tgk tp kejap je..sebab i suke versi jepon lagi..hehe neway i suke lagu jepon dlm blog u =) eh music eh? ehehe

onlyMYNN said...

A,ah feveret ah citer ni. Yang jepun ape tah nama dye eh ? Lupa aa. Member cakap jepun tu lagi best. Nak tengokkk ! A,ah music lah :)