It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Sunday, December 12, 2010

Aku angau ni ..... ! :)

Assalammualaikum :)


Lupa nak update pasal ni hee. Jumaat lepas kan kami semua hang out and kami ada pergi tengok wayang cerita Narnia ni. Sumpah best ! Even aku ni bukannya ikut sangat cerita Narnia ni sebab aku bukan kaki tengok tv or dvd ka apa. Kat rumah pun aku akan duduk dalam bilik , online , baca novel and tido hee. Tu je keje aku haha. Sadis kan hee ? So , bila tengok ni sumpah excited gila gila . Tambah tambah ada ni ni ni ....


Suka dya senyum plus rambut dia ! :)
Tolongg laaa. I adore him ! (:








Aww , menggoda okayy. U know what , dalam cinema kan. aku and zahidah non stop cakap ' weyy , dia handsome ' and ulang banyak kali. Sumpah tak jemuu -.-


http://www.youtube.com/watch?v=YDTbz_kxBxg
Tengok ! :)

1 comment:

Anonymous said...

heee ! Besttttttt suuka sukaa