It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Saturday, December 4, 2010

Kesian teddy tuu :(

Assalammualaikum :)

Hii guys , yeah hari ni pukul 1.34am and  4th Dec yeepiii. Btw , hepi birthday to my lubbelyy broo Epui sebab dah berjaya mencecah umur tuanyaa 2* haha. Tapi tak kawen kawen lagi ni adeh. Nak merasa dapat kak ipar gak  :) *berharap*

Yeah , actually ni dok tersenguk senguk sambil taip sebab nantok coz baru balik dari alor setar fetch kakak sebab esok pagi dia nak pegi kl. So , berlari lari berkejaran ke astaq , ok tipu. Main motif gua update belog sebab nak story sumthing. Dalam perjalanan balik dari astaq ke sp tadi , wa ternampak satu kereta cun. Fulamak dalam penuh pinkish pinkish ni , bear sana sini. Memang idaman semua perempuan la :) Dari side mirror wa dah nampak. Lepas je kereta tu potong kereta wa , wahhhhh .... memang sadis plus nak jerit la. Rasa macam nak bukak tingkap and jerittt weiiii , teddyy bearr tuuu  ! Ada ka patut dia sangkut teddy bear kecik omey omey kat bawah kereta. Dah la dekat dengan exxos. Hell-o ! Kalau nak make-up kereta sekali pun , pada pada la. Sampai nak letak bawah tu. Lama lama hitam gak ! Baik ko bagi je anak patung tu kat aku biar aku belaa ! Shittah ! 

So , the moral value is , kalu nak bagi kereta tu cantik ke , omey omey ke janganlah sampai ke tahap macam tu. Bagi dia maybe lawa tapi bagi orang lain , No no no ! Kalau langgar bonggol ke ape ke , tak ke kesian kat tedyy tu :(  

Thanks guys :)

omeyy tak omey tak ? :))

No comments: