It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Wednesday, December 8, 2010

Assalammualaikum :)

Congrats to bebudak science sebab diorang telah berjaya menghabiskan paper biologi tadi hee. Oh thats mean depa dah habis SPM . Makkkkk , ceq jeless nii. Kita start spm sama sama tapi awat depa habis duluu. Damneyuuu -.-

click picture for the best view
Nampak tak aku jeles disituu ? Nampak kan kan ?

this oso
Ni pun , nampak kan kan ? Lagi membuak buakkk bagai ___ * sambung sendiri*

But sokayy lah , tumpang gembira sebab diorang dah berjaya berhempas pulas menjawab soalan soalan di pagi hari tadi besides aku pulak duduk di rumah tengok cerita hagemaru  sambil makan sandwich huaa ok tipu. Tadi aku try habiskan syllabus Prinsip Akaun huh. Wish me luck esok. And after Account paper , rest pulak 11 days hee. For sure dalam tempoh tu aku enjoy kejap hee * bila budak malas bercakap , mcm ni la* Hee :) For bebudak science tuu , keep supporting us ceceeee untuk bebudak PA okayy :) Thanks guysss lebiuuuuu ♥ Nanti kalau korang nak pegi enjoy , ajak taw tawww hee :)

Thanks guys fer reading :)


2 comments:

fyna said...

bdk akaun ek? samela kite..tp i dah lama abes spm..hehe neway gudluck..
p/s: suka tgk hangemaru? haha mcm adik i je

onlyMYNN said...

A,ah budak acc. thanks sis syg :)
Hee , kdang2 tu suka sebab dia mcm bodo2 skit hee ;)