It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Thursday, December 9, 2010

Account , eko coming soon :)

Assalammualaikum readers :)



Well , as we all know , bebudak PA tadi sudah berjaya meloloskan diri mereka hoho , i mean berjaya menduduki peperiksaan Prinsip Perakaunan Kertas 1 & 2 yang habis approximately 4.30pm huh. Time ketua pengawas cakap " ok anda boleh bersurai " , semua loncat loncat ni hoho cuba korang bayangkan sambil tutup mata , kena angin kipas sepoi sepoi bahasa pulak kan haha. Fyi , itu bukan bermakna suka , excited sebab soalan gila punya senang macam kopek kulit kuaci tu tapi soalan diaaaaaa macam ____ * sambung sendiri *


Picture form pakcik google ;)


After habis paper , semua muka monyok da haha. Macam macam pesyen muahaha. But sokayy. Kita dah buat yang the best kan kan * Oh ayat penenang jiwa okay * Tapi sini wa mau cakap sama lu , soalan tadi memang killer habes. Wa masuk ja akaun apa yang wa tau plus ada jugak akaun yang tak pernah wujud time belajar tapi time exam tadi wa wujudkan. Bukak bukak soalan ja wahh , I was like err penah belajar kah ? HAHA. But seriouslyyy nak mati nak mati.

Tu la akibat bila rajin sangat online plus update belog kan ? So , jangan contohi diriku okay haha. 

Thanks guys for reading :)

2 comments:

fyna said...

hehe tak pe..tawakal je k..hope dpt elok result nanti =)

onlyMYNN said...

thanks sis syg :)