It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, November 9, 2010

Wire cable sial !

Phewww , at lasttt , boleh jugak aku meng-online setelah sekian lama menyepikan diri muahaha. Ada lah dalam enam hari sengsara huuuu.  Ramai yang tanya 


 Awat tak onlinweyyy ? Pulun study ka ? 
Konon pecutannn.
Weyyy , insaf dah ka ? AHAHA

Like hell - o ! Study la sangat kan ? Serious gila tahap cipan aku ni sejak tak bole online. Bukan saja saja tak mau online tapi ada makhluk Allah ni gatai tangan pi potong wire cable kat belakang umah. SHIT ! Nasib aku tak nampak ja time tuuuuu , kalu tak nahas depa haaa errr -_- Macam berani haha. Pasni kalu jadi balik , aku sumpah haa , hampa jadi batuuu huuuu. 


Hari hari aku tanpa internet memang sadis weyyy . Tengok tv , tidoooooooo , dok depan pc tp dok pi kat start jaaa muuuu. Boringggggg -_- Last last tengok balik cerita Boys Over Flowers tuuu even dah banyak kali tengokkk. Hee , habis jugakk semua episodes theeeee :) Tak padan dengan nak spm youuu -_-


Fyi , next week last sekolah , tu pun just tiga hari which is ahad , isnin and selasa. Total termasuk minggu ni is 5 hari ja lagiiii. Then , cutiiii. But kami takkkkkk ! Oh , jeles weyyy. Depa freee. Kami terpaksa berjuang habis habisan memerah idea , tenaga zahir dan batin untuk menjawab soalan yang bakal memecahkan kepala otak dan segala isinyaa huuu. Tapi takpaa , 9hari ja paper. Sorry , tak mau sebut sebulan peksa sebab dengar macam lama and tetiba nak menjerit sekuat hati , so terpaksa sebut 9 hari memandangkan satu hari satu subjekk :) Theee :) 
23 Nov till 20 Dec :) wish me luckk bloggersss :)

No comments: