It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Wednesday, November 3, 2010

Assalammualaikum semua :)


Hiiii , mesti pelik kan tetiba aku update belog pagi pagi buta camni. Yess 7.50 pagi , hari rabu aka my fav hari lah ! Haaa , i ponteng lagi muahahaha. Kali ni takdak alasan yang kukuh untuk aku ponteng tapi nak jugak ponteng hiks. Takpe laaa , last year nk buat macam ni hoho. Sekali mak aku dengar , nahas aku haha. Nvm -_-
Todayyy ada planinng nak peghi library pagi pagi. Yeahh , budak ni memang bagus sebab dia xpeghi sekolah tapi dia straight peghi library and study kat sana. Apa pasai ? 


1st : Hari ni , all the Briscoe-s plan taknak peghi sekolah memandangkan buat revision je banyak plus ada cikgu tak masuk harini.
2nd : Peghi library sebab nak habeskan apa yang patut , i mean soalan yang tertangguh ok !
3rd : Tetiba teringin nak makan eskem pagi pagi :) ok alasan ni tak diterima pakai .


Kepada sesiapa nak peghi library jugek , jom la jom laa. Ajaq aku apa yang patut weyyy. Sharing is caring what :)


Tu ja kot yang aku bole bagi haha. Da la kot. Pagi pagi macam ni tak sehat kalu terus mengadap pc wey. Cakap banyak pon tak guna bhai , better pi kemas umah , basuh baju and etc okay girls ?
Byyeee :)


for form 4 students : Gudluck okayyy ! Exam tak abehh g :)

No comments: