It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, November 2, 2010

Assalammualaikum :)


Hujan weyy hujan. Bila nak stop nih ? Sepanjang musim hujan ni tetiba terasa penat ya amat sangat. Yeah , letih gila tahap cipan dah. Balik sekolah terus straight away peghi library baget nak setadi gila gila memandangkan ilmu di dada amat cetek dan for sure tak cukup untuk amek exam hujung bulan ni. So , decided peghi library and focus sepenuhnyaaaaaaaaaa. Tapiiii -_____- angan beb angannn. Sejuk beku aku dalam library tuuu. Ibarat duduk dalam refri dua hari tak keluar keluar. Bayangkan ,  boleh focus ke beb ? Pegang pen pon boleh jatuh. Terbayang ja katil , bantal , selimut , teddy , etc . Ohh makcik guard yang baik hati muahaha , len kali slow kan aircond okayy -_- Oh , lupaaaaa. Permandangan dalam library pon mengganggu tumpuan bila ternampak gadis gadis yang baget cun bagai nak rakk , oh please ! Muak aku -_- Nasib aku tak p muntah kat meja hang ja tadi.


Ada lah dalam sejam lebih kami bertahan dalam library tuuu , then terus melangkah peghi medan , sejuk sejuk macam ni amat wajar kalau terus peghi isi perut dengan sosej , nuggets and blablaaa. Memangg auumm muahaha. Tetiba terasa nikmat gila macam tak penah makan semua tuu wey. Haha. Tolong lah faham -__-


Bummmmbbb  ! Yeahh , itu yang first thing aku buat bila sampai ja kat rumahhh. Tudung ke mana , baju ke mana. Tido dengan perut yang kenyangggg , memang puas hati youuu. Mr Teddy menjadi mangsa memandangkan suhu bilik dah menjangkau 16 darjah celcius. Ohh , ada lah sejam tidoooo. Memang nikmatt 


-..-


And now its time for studyyy. The question is , 
Bole kah setadi time time macam ni , hujann , sejuk , ngantok , lapar takkk. ??
Apakah bolehkah mengapakah ?


Wuuu -_-

No comments: