It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Thursday, November 18, 2010

Ada tips tak haa ?

Assalammualaikum guys :)

still in the exam mood act :)
so , i'll make it short :)

Kenapa in a few days ni , aku tetiba cuak haa ? Stress bukan main laa , baring atas katil tak kena , tengok tv tak kena , mandi tak kena , makan pon tak kena sampai nak pakai baju pon terbalik huhu. Mak pon pelik tetiba anak dara dia jadi macam ni. Pfttt , dia pon tak terkata apa. Dia fikir maybe stress and terkena pressure nak exam sama kot. Yeahh , maybe thats true. Exam hari selasa ni. Memang takut habis la wa gitau sama lu. Lagi takut daripada jumpa lipas haha. I ibaratkan lipas sebab i takut lipas wawaaaaa. Memang penakot lipas yang tegar nih :) 

Taw tak taw takkk , nanti kan , time exammmmm tempat duduk i kan depannnnnnnn sekali nuh. Ohh memang shit sikit la kan. Tak bole nak mengusha orang tengah frust jawab soalan , tak bole nak tengok reaksi diowang belek belek soalan plus usha usha sikit jawapan kan ? heee. Nevermind , duduk depan pon okay what ,  bole sikit concerntrate dekat soklan yang bakal memecahkan kepala nih hee :)

And youuuuu , 
kepada sesiapa yang telah menduduki SPM ;
ada tak any tips yang bole dikongsi bersama especially kepada bebudak SPM ni , 
macam mana nak hilangkan tekanan , darah gemuruh sebelum masok dewan ke ?
Mana la taw , dengan ber-shuffle depan pintu dewan , bole mengurangkan darah gemuruh ke hee ?
Ada ada ? 
heyyy Mr.Account , wait fer me  ! :)

No comments: