It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Sunday, November 21, 2010

Im sorry guys , wish me luckk !

Assalammualaikum bloggers :)

This post may be the last post before I sit for SPM , cuak wey ! ceyeslyyyy -.-
Yayaaa , nak mintak maaf kepada semuaaa bloggers yang follow I kihkih or ada silent reader ka kan , suryyy kalu selama ni ada mencarut bukan bukan ka , tulis something yang telah menyakitkan hati korang ke , kutuk kutuk dalam belog ni ka , terambik pape ha ? or pape je la. Suryyy guys. Yang baik datangnya dari Allah , dan yang buruk datangnya dari diri saya sendirik. Wish me luck babyyyy. And yeah , banyak orang tanya dah ready ke belumm. And yes , ada lah sikit keyakinan dalam diri ni huahua. Masih tak jawab soklan. As long as I boleh gelak gelak kukikuki tu kira dah ready 50% and above la kot. Idk. Thanks guyss -.-

Im gonna miss youu Mr.Bloggie and fesbuk oso. Ohh , maybe tak on fesbuk ugakkk -.- Im trying to focus on my SPM first. Mak cakap , habis ja paper ekonomi which is the last day paper kan kan , nak online sampai esok pagi pon boleh muahaha. I pegang janji youu mummyyyy. 


I will be sitting fer SIJIL PELAJARAN MALAYSIA from 23 Nov - 20 Dec :)
MISS YOU MR.BLOGGIE :(

2 comments:

fyna said...

gud luck babe =)

onlyMYNN said...

thanks sis syg ! Takut dah ni -.-