It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Thursday, October 7, 2010

blergh

Assalammualaikum 

Hii kalian ^^ , Sury agak lama tidak hapdet belog. Sibuk siapkan macam macam. 1 set of trial penang , short notes for sejarah , revision maths. Macam la buat sangat kan ? HAHA. Memandangkan trial exam baru je berlabuh , cikgu cikgu pun mula nak bagi anak murid busy lagi. Katanya pecutan. So , redha je la. Every week memang penat memandangkan jadual tuition telah ditukar pada hari Isnin hingga Khamis. Oh men! Time beraduku telah dicurik. Argh. Gila penat , smpai umah pukul 3 then 5.30 tuition. Tiada guna kalu nak mengadu kat sir


Me : Sir , penat lah macam neh. No rest ! 
Sir : Why ?
Me : Everyday tuition , Mon till Thurs
Sir : Friday u can rest what ?  *sengihsengih
Cool , only for this month.


 Sabar min sabar ^^ 

Oh yea , mau story telling sikit kat sini. Macam semua orang tahu , spm lagi berapa hari tah , tak silap 47days tolak weeks , hours , mins .Oh men! Memang tidak sempat nak bersuka ria , karaoke , wayang suma. Lupakan sekejap okay min. After spm kita enjoy puas puas nah ^^ Any preparation still tak sampai 100%. Macam mana nak aim the target wey. Focus lah wahai kawan kawan. Please focus time belajar , dont play play muahahaha .
Dedicates for PMR students , gudluck ! Jawab leklok nah ^^ Laghi berapa hari ja lagi nak merdeka kan  ? Muahaha

P/s : Hari ni hari ponteng sekolah sedunia. Nak spm sempat lagi ponteng tapi bersebab okay. Kaki bengkak sebab jatuh dari tangga. Hebat kau min. Sudah jatuh di anak tangga ^^ :)

No comments: