It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Sunday, October 3, 2010

Ohhh selsemaaaa , kenapa kau muncul weyy ! Tolong laa , aku nak sehat . Damn youuu -.-
Err , amat tidak sedap badan i tell you . Lenguh sana sini , panas mata , panas hidung , hidung berair dan macam macam lahh . Help me ! -.-


Yeah , dalam keadaan sebegini , tidak menjadi alasan bagi ku untuk belajar bersungguh sungguh hingga ke negeri Chinaa .Ohh , over terlebih -.- 
Back to the story ,  kami segerombolan pegi wat revision kat library taman jubli. Yeah , semangat weyy ! Even selsema tahap cicak semua ada . Sabaq jaa -.- Hahaha. Setadi dalam 1 jam lebih then chowwwww kit road p taman jubli . Hohohooorlickkk -.-


Ohh , rajin haih -.-


see , my honey madu :)

saat keboringan melanda plus selsema tapir , err
tengok lah sapu tangan tuu ^^

on the way enjoykan diri setelah mengusutkan diri

seee :)

selebihnyaa tengok kat fesbuk i nah ^^ 
Tak larat mau upload satu satuu :)

No comments: