It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, October 26, 2010

Tutorial : Background layout

Ohh , thanks for sis fariza sebab tagged my belog gebush. Actually belog ni besa besa ja plus baru nak membesar kan haha. Still baby youu. Nothing special lah ! Your blog is better than me act. Saya pon tak reti nak meng-edit bagai pasal selok belok belog memandangkan ilmu ICT ni masih cetek muahaha. So , I buat mana yang i tahu ja and for sure , simple. Thats it ! So , thanks sis ! :)


And ada orang tanya banyak kali mana I amek background for this blog. Actually semua I amek dari blogg ni jugak. Nak kena wat tutorial ka ? HAHA


1st : Pegi ke dashboard then click design .
2nd : Click dekat template designer .
3rd : Cari templates yang berkenan di hati anda  . 
4th : Click background and click dekat background image 
5th : Cari background yang lawaa okay .
6th : Then edit la ape yang patut :)


Ohh , terasa diri bodoh gila. Orang lain amek copy paste embed code layout lawa lawa . I ja yang cari dalam ni. Yes ! Ilmu ICT i cetek. I tak tahu nak cari semua tu . So , tu ja paling simple :) Gudluck :)

2 comments:

fariza fauzi said...

simple janji lawa...! itu yg penting.

onlyMYNN said...

yeaa , betul betul betul :)