It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Sunday, October 24, 2010

last entry kot , muahaha

Haaa, maybe betul kot. Idk , pendirian I tak tetap . Satg I cakap lain , I buat lain .
Muuuu -.-
Actually , terasa malaih mau update dah as spm pon makin dekat dekat dekatt . Oh takut takut tapi masih tak reti nak bertaubat .
If I stop update , mesti terindu rindu or gila bayang  sampai terbawak bawak dalam mimpi and jari pon dok tergerak gerak macam sedang meng-update belog ,oh bingung. tak sanggup nak berjauhan dengan Mr. Belog. Macam mana ni ? Ohh -.-
My preparation fer spm ? Oh , slow slow babyyy . Nak cober form 4 punyaaa especially addmaths , eko and akaun which is subject yang gila bapak lemah. Eko even baca ja I tak minat okay and tak penah score muahahaha. Kompom korang cakap ala minah ni , baca ja pon senang ja. Oh , kalu macam tu , bole tolong jawab dak utk I ? Can can ? -.-
Oh , ada lagi cerita mau setorii . Habis ja spm banyak event menanti. Oh , tak menang tangan nanti. Muahaha. For the first time tetiba terasa bebas , tak mau pegang buku dah and mau rest otak 3 bulan. My 1st planning nak pegi bercuti bersama pacar pacar vogue , muahaha gelak guling guling. Yeah , plan nak bercuti dekat area paling dekat and save budget haha. That is Batu Feringghi , Penang. Oh amat tidak sabar darlinggg -.- Bawak balik mat saleh setiap sorang nah ^^ 



2 comments:

fariza fauzi said...

hey ! nt free jenguk blog i ok !
i taged u :)

onlyMYNN said...

adoi sis. Blog min besa besa je laaa. Nothing special act. Blog sis comel lagi okayy :)