It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Saturday, October 23, 2010

Grrrrr ! Auummmmmmmmm -.-
Rasa macam mau telan ja apa yang ada depan mata ni plus sakit hati ya rabbi .


U know what , tadi pagi got hari koko. Hell ! Boleh dikatakan semua sekolah dah sambut itu hari.Kj ja yang sesat. Dah nak peksa bagai still nak buat ka ? Simpan ja la budget tuu utk next year ka apa ka. Gila boring tahap bapak ayam jiran sebelah rumah. Seyes wa cakap sama lu. Baik dok rumah , sambung tarik selimut and bangun pukul 12 ka. Save energy youuu -.-


And satu lagi . Muka taktau nak letak mana dah . Malu malu malu ! Triple malu tu haa i repeat. Wat show cam apa lagi plus tak buat preparation yang betul , tepat dan licin tanpa cacat cela . Muuu -.-
Bayangkan laa , 8 out of 30 kot yang attend tadi . Hampir give up dah tadi. Rasa macam mau lompat pagar ja tadi tapi tak jadi sebab mata tetiba terpandang ke arah camera. Terus terbayang muka pengetua time dia mengamuk. Ohh tak sanggup . Terbatal hajatkuu . Next time okay hahaha.


Whatever it is , benda dah lepas , so tak guna nak marah marah , maki hamun sana sini , hempuk sana sini bagai . Senyumm min senyumm :) 


Last , wa dah abeskan satu movie tadi with my eyaeya. Grrr , lama tak tengok , so lepas gian sat oh Bride of chuckyy . Tengok tengokk -.-

No comments: