It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, September 28, 2010

My hunnyy madu :)

Dear lia , haritu ko kutuk aku . So now aku kutuk kau balik okeyy ? Boley ?
HAHAHA .

Yeahh , aku kenal minah comel lote neh time form 2 . Yeahh , new student time tu .
Time dia masuk pun , aku langsung tak tegur dia act . Bukan sombong nahh ^^
Malu malu kucing youuuu . Bhahaha 


And then , macam mana taktau lah aku bole Ter-sembang dengan diaa . Yeahh , memang best kawan dengan dia . Tapi time tu just kawan kawan macam tu jaa . Tak rapat macam sekarang . Time tu pon aku baru taw dia ada twin which is satu kelas dengan qilah time tu . So , nampak sangat tak rapat . And dulu masing masing ada puak masing masing . Sampai form 3 , kami satu kelas . Bole dikatakan time tu agak rapat laa . Tuition sekali tapi sat ja :) Hahaha . Yeah lia , aku still ingat time tuition BI , hang gtaw aku yang hang ada something nak cakap ngan aku . Yeah , memang dup dap dup dap dah time tuu . Kot la nak bagitau hang nk belanja aku ka apa kaa , best la gak . HAHA . 
At last hang gtaw , *%^&#$@^
 *biarlah rahsia kami bersama :)  
HAHAHA .


Seriously , time tu terkejut lah , but aku tak marah kat hang babyyyy -.- 
* Dis topic kita sambung luaq nah ^^ 
 HAHA .Time form 4 , kami rapat sampai sekarangg . Maybe sebab madu kot . Muahahah .  
Seronok kawan ngn hang weyyy ! Hang kawan yang paling happening yang pernah aku ada . Aku sayang hang bunn !
I love you ALIAA KAMEL ALI

No comments: